Boeiboorden en boeidelen kopen bij Keralit

Boeiboord of boeideel kopen voor als afwerking van dakgoten.

Boeiboord, ook wel boeideel of boeiplank, helpt bij het afwerken van uw dakgoten. In de volksmond wordt boeiboord los van boeideel of boeiplank ook wel boeiing genoemd.Door hoge kwalitatieve boeiborden te leveren tegen de laagste prijzen bent u voordelig uit bij Keralit én beschermd u uw huis tegen de sterkste winden en weer. Met een groot assortiment aan verschillende kleuren waaruit u kunt kiezen bent u altijd zeker van een product die bij uw woning of bouwproject past. Los van boeiboorden of boeidelen levert Keralit ook verschillende soorten gevelbekleding, zoals keralit, een hoogwaardige kunststof gevel- en dakrandbekleding.  en een zeer groot kleuraanbod de beste opvolger van boeiborden of boeidelen Hét onderhoudsvrije product voor bij de afwerking van het dakgoot. Voor particulier en aannemer.

 

Hoge kwaliteit boeiboorden zorgen voor een stijlvol en beschermde woning

Door de jaren heen zijn de producten in de bouw flink verbeterd. Tegenwoordig is het mogelijk op afwerkingen van dakgoten te hebben die tegen weer en wind kunnen. Daarnaast zet het ook niet uit én is het een duurzaam product. Dit zorgt er voor dat u weinig renovatie hoeft toe te passen op uw woning. Boeiboorden of boeidelen zorgen dus voor een toegevoegde waarde van uw woning of bouwproject! Boeiboorden zijn een belangrijk onderdeel van uw woning. Zij geven het accent aan uw dak en staan aan de basis van uw dakconstructie. Mocht er toch wat fout gaan, dan geeft Maatgarant u maar liefst 10 jaar garantie!  Wat goed bij boeiboorden en boeidelen past is gevelbekleding keralit. Een grijp uit het assortiment: Sponningdeel 149 mm, Sponningdeel 190 mm en Potdeksel 177 mm. Laat uw verrassen door de schitterende eigenschappen van Keralit gevelbekleding.

Zoekt u boeiboorden of boeidelen? Wij bieden u met ons assortiment de oplossing.

keralit-producten-in-plaats-van-kunststofschroten

Boeiboorden bieden dé uitkomst voor het afwerken van uw dakgoten in Nederland

Door deze verbeterde eigenschappen is Keralit het meest toegepast in Nederland als kunststof gevelbekleding. De kwaliteit is vele malen beter dan ander materiaal gevelbekleding en u krijgt daarom ook 10 jaar garantie. Daarmee biedt Keralit u hoge kwalitatieve producten tegen de laagste prijzen en dus ook nog 10 jaar garantie.

 

  • Keralit is Onderhoudsarm
  • Keralit is Kleurvast en Weerbestendig
  • Keralit heeft een lange levensduur
  • Keralit is Milieuvriendelijk
  • Keralit geeft u 10 JAAR GARANTIE

 

Bekijk alle Keralit producten en geniet gelijk van een een Flinke Korting bij uw eerste bestelling als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief!

Back to Top

Shopping cart